Hur man överlever 9/11


Som ni vet så har folk en ovana att dö, och många passar på under den 11:e september, att göra så. Speciellt året 2001 (det stod 2002 här innan, pinigt) kände många New York-bor att "idag ska jag dö".



Men nu är vi inte New York-bor utan luffare, eller bara mongon som hänger hela dagarna på internet. Vi vill leva kort och gott. Hur som helst så finns LG2S här för att rädda dig. Vi vill se till att samma sak som hände de stackars människorna, som valde att avsluta sina liv för 8 år sedan, inte händer dig.

Gör såhär:
Gå till närmsta Forexbank och växla ungefär 500 spänn mot amerikanska dollar. Stoppa dem i din ficka. Gå vidare till biblioteket och låna en riktigt bra bok. Lägg en filt på din favoritsoffa. Lägg boken brevid. Bygg en tidsmaskin. Guider finns på youtube. Ställ in datumet 10:e september 2001. Kom ihåg att det här måste vara en sån tidsmaskin där du kan röra dig i rummet också. Så ställ in platsen New York. Förhoppningsvis hamnar du rätt så mitt i smeten på Manhattan. Där letar du upp de två högsta byggnaderna på hela ön och kliver in. Väl inne frågar du hur du kommer upp till observationsplattformen för turister, längst upp. Du använder dina dollar för att betala vad det nu kan kosta. Väl upp njuter du av utsikten. Visst är det högt? Man får nästan svindel. Shit vad långt man kan se. När du känner dig nöjd så tar du dig till restaurangen och ber om ett bord. Stället är kanske inte det billigaste men inte heller så exklusivt att du inte får ett bord såhär på en måndag. Ät något gott, varför inte beställa lite efterätt? Utsikten från restaurangen är verkligen inte heller att leka med. När du är mätt så tackar du för maten och hoppas personalen ett fortsatt trevligt liv ("Have a nice life!"). Åk ner med hissen igen, rök en cigg om det är din grej. Ta dig i tidsmaskinen och åk tillbaka till nutiden. Väl hemma tar du boken du lånade på ett bibliotek och lägger dig under filten och myser. Visst känns det härligt att vara just där och då? Ingen flyger något flygplan in i ditt hus minsan. Livet leker.

Och så överlever man 9/11-attackerna.