: LG2S Daily .

2018-01-20
LG2S is back
Det hade snackats om LG2S på övriga internet.
Vi citerar: “Vad hände med LG2S?”

milq ringde seb imorse och frågade om det var dags att lansera lg2s.se. Seb tyckte att det var en strålande idé, men först skulle vi motionera. Så att vi orkade ta emot alla komplimanger som vi onekligen skulle få ta emot ifrån hela världsrymden.
Sen chattade vi med 2 och frågade om han ville hänga på! WUuuuuuu. Genom videolänk. Framtiden var här.

Seb värmde upp med rodd, medan milq sprang löpband. Vi svettades och svettades och lyfte även upp en hel vikt ifrån golvet, varpå vi släppte den och sprang hem!!!

Videolänk med 2 etablerades.
milq hade reparerat den magiska källkoden någorlunda. milq och seb kämpade så att svetten dröp i timmar. Dom skrev rad efter rad med datainstruktion för att på något sätt få LG2S.se att lanseras. 2 spelade Quake II.
“Jobba snabbare! Jobba hårdare”, röt han genom webcamen så det distade i milqs högtalare.
Till slut lyckades 2 döda någon slags robothund i en grop, där han hade fastnat av misstag. Sen sprängde han en låda! Game Over.

Rätt coolt med robothundar va? Men hursom LG2S är lanserat på nytt.

Mycket nöje!


2016-12-04
Laglig uppdatering
Varför är det så svårt att få lån idag? När allt borde handla om ett simpelt sms till okänd address. Toby och Johnny skulle vilja ha hjälp av er att få ihop pengar.

Ta ett sms-lån. I din mammas namn. Och sen ett i ditt eget. Sen skickar du pengarna till rinkebysuger@hotmail.com. Vi har gjort bort oss med en smörgåstårta, men tänker inte säga vad som hände.


arkiv..